Titel

Trilogie voor Beginners

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Ooievaar Amsterdam

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Pocket in redelijk goede staat

Meer info
Technisch gezien is Trilogie voor beginners geen trilogie, maar weten beginners veel. In ieder geval bevat deze bundeling drie - zij het dus los van elkaar staande - boeken, en niet meteen de minste: het zijn de eerste drie publicaties van Herman Brusselmans. Van Het zinneloze zeilen (1982), Brusselmans' opzienbarende debuut alsmede een verhalenbundel, waren de meeste critici en talloze lezers urenlang niet goed. Prachtige ogen (1984), zijn allereerste roman, werd zowel hoog de lucht in geprezen ais nog hoger de grond in geboord. De man die werk vond (1985), zijn legendarische cultroman, zette drommen werklozen aan tot het zoeken naar een baan in het bibliotheekwezen. Intussen ging Brusselmans (1957) stug door met schrijven en publiceren, wat er toe leidde dat hij thans is uitgegroeid tot het populairste en meest controversiële literaire fenomeen dat het barre Vlaanderen (1302) ooit gekend heeft.
Toon minder
Recensie(s)
In de serie heruitgaven van Brusselmans's werk in de Ooievaar pocket-serie verschijnen nu de debuutbundel 'Het zinneloze zeilen' (1982) en de romans 'Prachtige Ogen' (1984) en 'De man die werk vond' (1985). Zowel het debuut als de opvolgende romans (ook die welke daarna verschenen) riepen heftige reacties op: Brusselmans werd geprezen en afgekraakt. Hoe men er ook over mag denken: zijn debuut was opzienbarend en controversieel. Helaas is zijn meest recente werk weinig opzienbarend: integendeel, Brusselmans lijkt op een formule terug te vallen. Deze eerste verhalenbundel en romans zijn echter nog wel een teken van een veelbelovend talent. Als zodanig is deze heruitgave zeker de moeite waard. Pocketeditie, normale druk, minieme marge.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren