Titel

Daadkrachtig verbeteren. Een praktisch stappenplan

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789058712509

Uitgever

Thema

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2010, 3e dr., 200 pp., paperback. NIEUWSTAAT. Briefpost

Meer info
Nieuwstaat.

De auteur, trainer/adviseur, wil door middel van een concreet uitgewerkt stappenplan een continu verbeterproces in een organisatie tot stand brengen. Hij vergelijkt zijn aanpak met anderen, gaat in op de noodzaak van verbeteren en legt de stappen uit: keuze van knelpunt; verzamelen gegevens; opsporen oorzaken; zoeken en beproeven van oplossingen; analyseren van gevolgen; invoeren en borgen van verbeteringen; preventief aanpakken van risico's. Hij gaat in op de samenwerking van mensen in verbeterteams en welke rollen ze kunnen vervullen. Alle stappen voorziet hij van een beschrijving van bekende, veelgebruikte methoden. In de bijlage geeft hij een beschrijving van technieken voor creativiteit, besluitvorming, waarneming en registratie en analyse. Met behulp van schema's en figuren verduidelijkt hij de aanpak. Elk hoofdstuk sluit hij af met opdrachten. De lay-out is gevarieerd door cursivering, opsommingen, gedetailleerde structuur en korte alinea's. Het is een praktisch en degelijk boek, bestemd voor managers en (kwaliteits)medewerkers die met hulpmiddelen die hun waarde bewezen hebben, aan de slag willen.
Afbeeldingen
Laat, Stephan de - Daadkrachtig verbeteren. Een praktisch stappenplan
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren