Titel

Bulgaarse minnaars; roman; vert. (uit het Spaans) door Adri Boon.- Vert. van: Los novios bulgaros - 1993.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789028417618

Uitgever

Wereldbibliotheek,

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1994/1e dr./240 p./paperback met flappen/nieuw

Meer info
Daniel Vergara is een veertiger in goeden doen die zichzelf afschildert als 'een echte heer'. Hij vertelt over zijn lachwekkende en wrange verhouding met de bloedmooie Kyril, een Bulgaarse uitvreter die is aangespoeld op de liefdesmarkt van de Madrileense Puerta del Sol.
Daniel wordt hopeloos verliefd op Kyril en verleent hem algauw de status van maintené. Daardoor ziet Kyril zich eindelijk bevrijd van de afmattende noodzaak pm voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe cliënten.
Maar Kyril is een veeleisend heerschap, moeilijk in de omgang en zelfs gewelddadig. Hij doet voor steeds meer en steeds dwazere zaken een beroep op zijn beschermheer. Daniel is genereus, hulpvaardig, verantwoordelijk en blijft onder alle omstandigheden een gentleman. En omdat Daniel door liefde verblind alles kan verdragen, wordt ook Ka lina, Kyrils vriendin, naar Madrid gehaald. Dan gaat hun kameraadschap over in een merkwaardige ménage à trois. Met alle gevolgen van dien.

'Bulgaarse minnaars' is een moderne schelmenroman en liefdesroman ineen, met drie hoofdpersonen die evenzeer kluchtfiguur als menselijk personage zijn. In hun lotgevallen worden ernst en hilariteit. diepgang en frivoliteit, het groteske en wrange met elkaar vermengd. Op lichtvoetige toon wordt zo een boeiend eigentijds thema aan de orde gesteld: hoe ver gaan mensen in hun misbruik van anderen om er zelf beter van te worden?
GOED VERKEERD Utrecht

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Alle boeken van GOED VERKEERD

Deze boekwinkel is aanwezig op de boekenmarkt in Bilthoven op 10-05-2024


Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel GOED VERKEERD.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren