Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Loslaten en leren vertrouwen / spirituele zelfstandigheid en innerlijke heling in twaalf stappen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789055137220

Uitgever

Verba., 2007

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

3 exemplaren

Bijzonderheden

Zeer nette paperback, 128 pag., ISBN 9789055137220

Meer info
Samenvatting

Loslaten en leren vertrouwen
Susanne Hühn beschrijft in dit boek een spirituele weg om uzelf te ontwikkelen en te genezen en uiteindelijk uw gedrag diepgaand te veranderen. De weg bestaat uit twaalf stappen die op elkaar volgen. Deze stappen vormen de brug tussen uw eigen leven en een gezonde spirituele kracht, die losstaat van enige religie, maar die u voor uzelf kunt kiezen.
Door het contact met het levendige, gezonde aspect van uzelf kunt u de moed vinden het dolende, minder gezonde aspect van uzelf onder ogen te zien. Dan kunt u het beter begrijpen en uiteindelijk loslaten. U leert uw aandacht te richten op wat u echt wilt, en achter u te laten wat u niet meer wilt ervaren.

Het boek bevat vele oefeningen – zoals schrijven, mediteren en uzelf uiten – waarmee u een echte bewustzijnsverandering kunt bereiken.
Recensie(s)

Gebaseerd op eigen ervaringen en de twaalf stappen van Anonieme Alcoholisten heeft de schrijfster een spirituele handleiding geschreven alsof deze afkomstig is van beschermengelen die de lezer willen bereiken. De lezer wordt persoonlijk aangesproken en op een integere manier uitgenodigd om met behulp van twaalf stappen zijn controle los te laten, te vertrouwen op zijn innerlijke stem en steeds meer zichzelf te worden. Elke stap is duidelijk beschreven, zowel wat je moet doen als waar het toe leidt. Ook worden mogelijke twijfels besproken alsof de engelen je horen denken en antwoord geven. Aan het einde staat in cursieve letters de opdracht die bij de stap hoort. In de tekst grijze kaders met een essentiele zin, waardoor je aandacht gevangen wordt. Zo word je aan het denken gezet en kun je snel de tekst vinden als je iets van een bepaalde stap terugzoekt. Naast drie pagina grote inktschilderingen van rupsen en vlinders, staat er op de bovenzijde van elke bladzijde en aan het begin van elke stap een vlinder (het symbool van transformatie) Eenvoudig uitgegeven.

E. Stadt
Afbeeldingen
Hühn, Susanne - Loslaten  en leren vertrouwen / spirituele zelfstandigheid en innerlijke heling in twaalf stappen
Ankerboek Uithuizermeeden

DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

Nieuwste boeken vanAnkerboek

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren