Titel

La charcuterie cuite. Généralités et techniques actuelles.

Schrijver
Uitgever

Vesoul, Soussana, 1976

Prijs

99,50

Verzendkosten

€ 5,99

Bijzonderheden

Relié, simili-cuir avec jaquette originale (avec protection cellophane amovable), xix+572pp., ills. en coul. et n/b., en très bon état (jaquette avec usure). Ouvrage de référence!! Rare et cherché.!

Meer info
Avec la collaboration scientifique de M. Migaud. Contient: Généralités sur la viande / Composants non carnés: les adjuvants alimentaires / Composants non carnés: les additifs alimentaires / Aromatisation et décoration des produits de charcuterie / Les boyaux utilisés en charcuterie / Technologie général: les équipements et l'organisation / Technologie générale: les methodes / Le controle des produits en charcuterie / Les saucisses et saucissons cuite / Le sproduits de charcuterie cuite a base de foie / Le sang et ses utilisations en charcuterie / Les produits de charcuterie cuite a base d'abats / Les galantines et produits cuits divers / Les viandes et abats confits et les patés de chair / Les produits de charcuterie cuite a base d'autres espèces animals que les viandes de boucherie / La patisserie charcutière.
Afbeeldingen
J.C. Frentz. - La charcuterie cuite. Généralités et techniques actuelles.
J.C. Frentz. - La charcuterie cuite. Généralités et techniques actuelles.
J.C. Frentz. - La charcuterie cuite. Généralités et techniques actuelles.
J.C. Frentz. - La charcuterie cuite. Généralités et techniques actuelles.
J.C. Frentz. - La charcuterie cuite. Généralités et techniques actuelles.
SomeThingz Books etc Scherpenheuvel-Zichem

Beste boekenliefhebber, na iedere bestelling ontvangt u ALTIJD EEN BEVESTIGING PER EMAIL van mij. Indien u geen email heeft ontvangen van info@somethingz.be, controleer dan zeker uw SPAMBOX. De verzending gebeurt steeds via geregistreerde post met track and trace. De VERZENDKOST bedraagt steeds €5.99, ongeacht het gewicht van het pakket, en dit zowel voor verzending naar Nederland als voor verzending binnen België. Uw bestelling wordt zorgvuldig en stevig verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Bedankt alvast voor uw aankoop én uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Tom Cops (www.somethingz.be / info@somethingz.be)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel SomeThingz Books etc.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met SomeThingz Books etc
  • Na uw bestelling ontvangen u en SomeThingz Books etc een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van SomeThingz Books etc vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • SomeThingz Books etc kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren