Titel

Afscheid van Steen Het Domein van de Kindertijd

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789050183291

Uitgever

Balans, Uitgeverij te te Amsterdam uit 1996

Prijs

9,75

Bijzonderheden

Gebonden 20x12 formaat 126 pagina's [harde kaft] Biep exemplaar

Meer info
De autobiografische verhalen in Afscheid van steen spelen zich af in het schijnbaar banale Aarschot, een stad van chocolade, naar de bruine ijzerzandsteen waarin de kerk en de puien van de herenhuizen zijn opgetrokken. Naar deze stad en het huis van haar kinderjaren keert Brigitte Raskin op velerlei manieren terug. Op wandel door herinneringen laat ze teder maar beslist het domein van de kindertijd achter zich.
Biep exemplaar
BRIGITTE RASKIN verruilde haar gecombineerde loopbaan als journaliste en lerares voor het schrijverschap nadat haar debuut Het koekoeksjong in f989 bekroond werd met de AKO-Literatuurprijs en in 1990 met de Prijs van de Vlaamse lezer. Na dit debuut over een Antwerps hoerenkind volgden Overwinterdagboek (1990), De Maagd van Antwerpen (1991) en De eeuw van de ekster (1994).
Afbeeldingen
Raskin Brigitte en Manu Claeys - Afscheid van Steen  Het Domein van de Kindertijd
Raskin Brigitte en Manu Claeys - Afscheid van Steen  Het Domein van de Kindertijd
Raskin Brigitte en Manu Claeys - Afscheid van Steen  Het Domein van de Kindertijd
De Olde Jan Herwen

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Olde Jan.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren