Titel

De toekomst van persoonlijkheidsstoornissen / diagnostiek, behandeling en beleid

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789031350179

Uitgever

Bohn Stafleu van Loghum

Prijs

19,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2007, 222pp, paperback verzk 3.80

Meer info
De toekomst van persoonlijkheidsstoornissen 1e druk is een boek van R Verheul uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031350179

Nog niet zo lang geleden werden persoonlijkheidsstoornissen beschouwd als 'chronisch' of 'therapieresistent'. Dit fatalisme hebben we inmiddels achter ons gelaten. Steeds meer mensen met persoonlijkheidsstoornissen worden immers succesvol behandeld - een ontwikkeling die zich gelukkig versneld doorzet. Over deze ontwikkeling gaat dit boek. In De toekomst van persoonlijkheidsstoornissen wordt over de horizon heen gekeken. Drieëntwintig auteurs verkennen in korte, prikkelende hoofdstukken het 'niemandsland' tussen het heden en wat nog in het verschiet ligt, een gebied dat het onderwerp van nieuw, verkennend onderzoek zal vormen.

Dit boek is geen uitputtende beschrijving van de mogelijkheden op het gebied van de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen. Het bevat daarentegen een spraakmakende verzameling van visies op de weg vóór ons, met een gevarieerde aaneenschakeling van belangrijke klinische en beleidsmatige onderwerpen. Hierbij gaan de auteurs controversiële aspecten niet uit de weg. Zij geven prikkelende toekomstfantasieën alle ruimte.

Voor wie?
Dit boek is onmisbaar voor alle ggz-professionals (in opleiding), onderzoekers, zorgmanagers en beleidsmakers die nieuwsgierig zijn naar de toekomst van persoonlijkheidsstoornissen.
Afbeeldingen
Verheul, R., Kamphuis, J.H. - De toekomst van persoonlijkheidsstoornissen / diagnostiek, behandeling en beleid
Verheul, R., Kamphuis, J.H. - De toekomst van persoonlijkheidsstoornissen / diagnostiek, behandeling en beleid
Verheul, R., Kamphuis, J.H. - De toekomst van persoonlijkheidsstoornissen / diagnostiek, behandeling en beleid
Lillith Kockengen

de verpakking wint geen schoonheidsprijzen, probeer zoveel mogelijk te recycelen en toch veilig te versturenboekenlijst is helaas niet update, veel mensen bestellen en zien er vervolgens vanaf :(

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Lillith.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Lillith
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lillith een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lillith vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Lillith kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren