Titel

Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.

Schrijver
ISBN

9789073191563

Uitgever

Zwolle Good Cook Publishing 2008 1e nederlandse druk.

Prijs

39,95

Verzendkosten

€ 5,99

Bijzonderheden

Gebonden, hardcover met stofwikkel, 319pp., 18.5x24cm., ills. in kleur, in zeer goede staat (stofwikkel met lichte gebruikssporen).

Meer info
Heston Blumenthal is een van de beroemdste chef-koks ter wereld. Hij heeft naam gemaakt met originele en volgens sommigen bizarre creaties zoals Slakkenpap met in stikstof geklutst ei & baconroomijs in zijn internationaal vermaarde restaurant the Fat Duck. Maar Heston besloot dat het tijd was om terug te gaan naar zijn wortels en zijn creatieve talent te richten op het heruitvinden van een aantal vertrouwde maar vaak slecht bereide gerechten. Hij had al een wereldreis gemaakt op zoek naar de "perfecte" versies van gerechten zoals gebraden kip, pizza en suikersirooptaart. In deel twee geeft hij nu zijn fascinerende, originele en inspirerende kijk op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed: Hamburger, Vispastei, Kip tikka masala, Risotto, Pekingeend, Chili con carne, Siberische omelet, Trifle. Heston reist naar India om uit te zoeken waar de kip tikka masala nu echt vandaan komt en bouwt dan thuis zijn eigen tandoori-oven. Hij bezoekt topchefs in Italië en ontdekt daar niet alleen de essentie van een echte risotto maar ook wat verrassende ingrediënten. Hij maakt een reis terug in de tijd op zoek naar de ontwikkeling van de trifle. In Amerika onderzoekt hij de blijvende aantrekkingskracht van de hamburger en proeft die in zaken als een snackbar tot in een toprestaurant. Heston probeert via gesprekken met deskundigen en op basis van zijn eigen culinaire en wetenschappelijke onderzoeken uit te vinden wat nu precies de perfecte versie is van deze favoriete gerechten.
Afbeeldingen
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
Hester Blumenthal. - Op zoek naar de perfectie 2. Moleculair koken. Nieuwe technieken voor klassieke gerechten.
SomeThingz Books etc Scherpenheuvel-Zichem

Beste boekenliefhebber, na iedere bestelling ontvangt u ALTIJD EEN BEVESTIGING PER EMAIL van mij. Indien u geen email heeft ontvangen van info@somethingz.be, controleer dan zeker uw SPAMBOX. De verzending gebeurt steeds via geregistreerde post met track and trace. De VERZENDKOST bedraagt steeds €5.99, ongeacht het gewicht van het pakket, en dit zowel voor verzending naar Nederland als voor verzending binnen België. Uw bestelling wordt zorgvuldig en stevig verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Bedankt alvast voor uw aankoop én uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Tom Cops (www.somethingz.be / info@somethingz.be)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel SomeThingz Books etc.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met SomeThingz Books etc
  • Na uw bestelling ontvangen u en SomeThingz Books etc een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van SomeThingz Books etc vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • SomeThingz Books etc kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren