Titel
Savelberg / Ned. editie
Schrijver
Lagrouw, J. / Kees Hageman
Taal
Nederlands
ISBN
9789066116436
Uitgever
Inmerc
Prijs
€ 9,00(Excl. verzendkosten)
Bijzonderheden
2006, Gebonden met stofomslag 189 pagina's tekst op 2e pagina
Meer info
Op het landgoed ‘Vreugd & Rust', net buiten de dagelijkse drukte van de hofstad Den Haag, huist Restaurant- Hotel Savelberg. Op de menukaart staan de heerlijkste gerechten uit de Franse keuken. Chef-kok Henk Savelberg laat niets aan het toeval over; alleen het beste is goed genoeg voor zijn gasten. Dit blijkt ook uit zijn nieuwe boek, dat hij maakte met topfotograaf Kees Hageman en culinair journalist Jan Lagrouw.
In Savelberg maak je kennis met de geheel eigen kookstijl van Henk Savelberg. In dit bijzondere kookboek staan bijna 50 van zijn kenmerkende gerechten mét receptuur. Van Zeebaars met in tempura gefrituurde langoustine, Asperges met truffel en gepocheerde eidooiers tot Coquilles met kruim van San-Danieleham en Grijspootpatrijs met zuurkool. En natuurlijk zijn bekendste gerecht dat al meer dan 20 jaar op het menu staat: de Salade Savelberg van kreeft, ganzenlever, haricots verts, artisjok en zwarte truffel. Savelbergs passie voor wijn staat daarbij garant voor tongstrelende wijnsuggesties bij aperitief, voor-, tussen- en hoofdgerechten én desserts.
Naast de prachtige culinaire fotografie brengt Kees Hageman ook de omgeving en het smaakvolle hotel in beeld. Zo ontstaat een indruk van wat gasten kunnen verwachten van een bezoek aan Savelberg: een plek om tot rust te komen en optimaal te genieten.
In Savelberg maak je kennis met de geheel eigen kookstijl van Henk Savelberg. In dit bijzondere kookboek staan bijna 50 van zijn kenmerkende gerechten mét receptuur. Van Zeebaars met in tempura gefrituurde langoustine, Asperges met truffel en gepocheerde eidooiers tot Coquilles met kruim van San-Danieleham en Grijspootpatrijs met zuurkool. En natuurlijk zijn bekendste gerecht dat al meer dan 20 jaar op het menu staat: de Salade Savelberg van kreeft, ganzenlever, haricots verts, artisjok en zwarte truffel. Savelbergs passie voor wijn staat daarbij garant voor tongstrelende wijnsuggesties bij aperitief, voor-, tussen- en hoofdgerechten én desserts.
Naast de prachtige culinaire fotografie brengt Kees Hageman ook de omgeving en het smaakvolle hotel in beeld. Zo ontstaat een indruk van wat gasten kunnen verwachten van een bezoek aan Savelberg: een plek om tot rust te komen en optimaal te genieten.
- Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
- U handelt deze order direct af met Hendrikse-boeken
- Na uw bestelling ontvangen u en Hendrikse-boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hendrikse-boeken vermeld.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- Hendrikse-boeken kan betaling vooraf vragen.
- Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.