Titel
Salt, Butter, Bones - Mastering the art of great cooking
Schrijver
Pisani, Nicole
Taal
Engels
ISBN
9780297608868
Uitgever
Orion Publishing Co
Prijs
€ 31,80(Excl. verzendkosten)
Verzendkosten
€ 2,95
Bijzonderheden
2018 224pp Gebonden
Meer info
Annotatie
The primal elements of cooking are emphasised in this cookbook from head chef at Ottolenghi's Nopi turned head chef at a London primary school Nicole Pisani. Each recipe is defined by bold flavours, clever combinations and simplicity
Flaptekst
100 innovative recipes exploring the primal elements of cooking, from celebrated chef Nicole Pisani
Afbeeldingen
Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten België 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
- Dit boek is nieuw
- Van toepassing zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden Boekstra
- Na uw bestelling ontvangen u en Boekstra een bevestiging per e-mail.
- U handelt deze bestelling rechtstreeks af met Boekstra. In de e-mail staan de naam,adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekstra vermeld.
- Boekstra kan betaling vooraf vragen.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- Boekwinkeltjes.nl brengt u en Boekstra uitsluitend tot elkaar en is op generlei wijze verantwoordelijk voor de afwikkeling van deze bestelling.