Titel

De Chinese weg. Van Shanghai tot Kazachstan

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789050188432

Uitgever

Balans

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2008, 340 pp., paperback. NIEUWSTAAT

Meer info
Nieuwstaat.

Reisverslag van een journalist/correspondent over de weg die hij aflegde over de G312 van Shanghai in het oosten naar Korgaz in het westen van China. Onderweg wordt aan de hand van gesprekken met de lokale bevolking een beeld geschetst van het leven in China, zowel in de stad als op het platteland. Door de verscheidenheid aan mensen die hij ontmoet, van de goed gesitueerde burger tot de zeer arme boer, wordt een bijzondere kijk verkregen op de levens van de diverse mensen en hun beeld van China nu en in de toekomst. De auteur heeft een groot deel van zijn leven in China doorgebracht, eerst als student Chinees en later als journalist en correspondent. Deze reis vormt voor hem de afsluiting van zijn tijd in China welke een belangrijke periode in zijn leven heeft ingenomen. In het boek zijn een overzichtskaartje van de afgelegde route en een katern kleurenfoto's opgenomen. Tot slot is er een lijst van literatuur en websites. Door de brede geschiedkundige context waarin de auteur de ontwikkelingen in dit land plaatst, is het een boeiend verslag van een bijzondere reis.
Afbeeldingen
Gifford, Rob - De Chinese weg. Van Shanghai tot Kazachstan
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren