Titel

Jouw handen genezen / polariteitservaringen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789020246230

Uitgever

AnkhHermes, Uitgeverij

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

4e druk Gebonden. 149 pag. Naam in geschreven, Goede staat,

Meer info
Niet alleen mensen met bijzondere gaven kunnen anderen genezen. Ook jij kunt dat: door spontaan gebruik te maken van de energie die door je heen stroomt.

Met lichamelijke en niet-lichamelijke aanrakingen kun je de spanning tussen twee bepaalde plaatsen van het lichaam in evenwicht brengen. Daardoor is het mogelijk blokkeringen, die ziektesymptomen veroorzaken op te heffen. Dan komt de lichaamsenergie los en gaat opnieuw stromen, levenskrachtig en vrij.

Evenwichtige energiestromen brengen een diepe genezende ontspanning teweeg. Het is gemakkelijk aan te leren, subtiel, krachtig, veilig en plezierig. Wat je moet kunnen is je openstellen voor de levensstroom die door je handen vloeit. Daarmee kun je de energie bij de ander losmaken zodat er bij allebei een gevoel van vrede en vreugde, zachtheid en liefde ontstaat
Afbeeldingen
Gordon, Richard., Meuws, Patricia Illustraties Meg Studer - Jouw handen genezen / polariteitservaringen
Elfjetwaalfje Krimpen a/d IJssel

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Elfjetwaalfje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Elfjetwaalfje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Elfjetwaalfje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Elfjetwaalfje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Elfjetwaalfje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren