Titel

Dagelijkse kost

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789461310422

Uitgever

Van Halewyck

Prijs

16,50

Bijzonderheden

2011, 191pp, Paperback / softback In nieuwe staat.

Meer info
Flaptekst: Koken is een plezier. Met respect voor de seizoenen en zonder zotte kosten te maken kan iedereen - van beginneling tot amateurkok - elke dag een smakelijk gerecht op tafel zetten. Jeroens Dagelijkse kost inspireert elke dag honderdduizenden Vlaamse televisiekijkers om lekker te eten, zonder poespas. De chef heeft voor elk wat wils: van een snelle pastaschotel, over een culinaire verrassing, tot een Vlaamse klassieker of een snack.
Koken is geen competitie. Koken is authentiek en het zit de Vlaming ingebakken. Jeroen weet ook dat niet iedereen altijd de tijd heeft om kant-en-klare producten links te laten liggen. Maar toch is het zijn missie om te bewijzen dat een zelfbereide maaltijd net dat ietsje meer heeft. Koken geeft voldoening, en koken is sociaal. Je doet het samen, of je krijgt op zijn minst respect en complimentjes van je tafelgenoten. Wat je zelf hebt klaargemaakt, smaakt bovendien dubbel zo lekker, zeker als iemand je duidelijk vertelt hoe het moet.
Het eerste boek bundelt een mooie mix van gerechten voor Jan en alleman. Makkelijk bereid, eenvoudig geserveerd, maar bovenal eerlijk en smaakvol. Dagelijkse kost zorgt voor culinaire inspiratie van feestdag tot blauwe maandag.
Recensie: Dit is een kookboek met een rijke variatie aan recepten die goed te bereiden zijn. De recepten zijn voor ieder wat wils: snel, klassiekers, snacks. Dit is een vrolijk en gezellig kookboek van een Vlaamse TV-kok met een moderne en frisse uitstraling. Het is zeer de moeite waar, echt een kookboek van deze tijd.
Afbeeldingen
Meus, Jeroen - Dagelijkse kost
Meus, Jeroen - Dagelijkse kost
Gourmand Gazette Sprang-Capelle

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Gourmand Gazette.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Gourmand Gazette
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gourmand Gazette een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gourmand Gazette vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Gourmand Gazette kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren