Titel

LOSLATEN EN GENEZING ERVAREN - in twaalf stappen weer gezond worden

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789460971280

Uitgever

Verba, Soest 2012

Prijs

4,75(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Zeer nette paperback, 192 pag., ISBN 9789460971280

Meer info
Samenvatting

Ken je het gevoel dat je wel een vermoeden hebt wat je moet doen en laten om gezond te worden, maar dat je niet de kracht hebt om dat echt uit te voeren?
Susanne Hühn past in dit boek de beproefde twaalfstappenmethode toe om je meer genezing en levenskracht te geven. Ze laat zien hoe lichaam, ziel en geest samenhangen en wat er gebeurt als je deze samenhang negeert, wat mensen heel vaak doen. Je leert beter voor jezelf te zorgen, los te laten wat schadelijk voor je is, en te doen wat bevorderlijk is voor je gezondheid en genezing.
Susanne Hühn kwam in haar persoonlijke ontwikkeling een zelfhulpgroep tegen, die een fascinerend genezingsprogramma vol wijsheid en eenvoud volgde. Toen ze de effectiviteit van het programma zelf had ervaren, wilde ze doorgeven
wat ze geleerd had - op basis van doorleefde spiritualiteit. Ze schreef daarom deze prettig leesbare handleiding over hoe we met onszelf en ons leven kunnen omgaan.
Susanne Hühn is de auteur van het succesvolle boek Loslaten en leren vertrouwen

Recensie(s)
In dit boek geeft de schrijfster via een stappenplan adviezen om gezond te worden. Een greep uit haar raadgevingen: luister naar signalen van je lichaam en je innerlijke stem en ontdek je genezingskracht; zoek de stilte op en maak contact met je innerlijke leiding, verbind je met het goddelijke; word je bewust van gedrag dat je gezondheid belemmert en verander je levenswijze; laat los en leef in het nu; gebruik je scheppingskracht en houd onvoorwaardelijk van jezelf; omring je met een energieveld van gezondheid en levendigheid en neem je verantwoordelijkheid, neem je eigen ruimte in en laat zien wie je bent. De auteur is heilgymnaste en spiritueel levenscoach in Duitsland en heeft dit boek opgedragen aan haar patiënten. Zij schrijft uitdrukkelijk, echter pas later in het boek, dat dit boek niet bedoeld is voor hen die ernstig ziek zijn, maar voor hen die zich bewust willen worden van hun gezondheid. Naarmate het verhaal vordert, worden de stappen duidelijker uitgelegd met praktijkvoorbeelden. De visualisatie- en meditatieoefeningen geven houvast om de stappen toe te passen. De lezer moet de tips zelf destilleren uit het chaotische geheel. De toon is betuttelend. De auteur brengt geen heldere structuur aan en beheerst niet de kunst van het weglaten.
Afbeeldingen
Hühn, Susanne - LOSLATEN  EN GENEZING ERVAREN - in twaalf stappen weer gezond worden
Ankerboek Uithuizermeeden

DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ankerboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren