Titel

Switch

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789024535255

Uitgever

Luitingh-Sijthoff

Prijs

5,00

Meer info
Sylvie heeft status, geld en een mooi huis. Maar waar zij werkelijk naar verlangt - hartstocht en romantiek - krijgt ze niet. Wanneer je zo lang getrouwd bent, word je niet meer op je mond gekust,' zucht Sylvie. Marla is jong, sexy en heeft een avontuurlijke minnaar.... Niemand anders dan Bob, de man van Sylvie. Maar wat Marla echt zou willen - geen tweede viool meer spelen - zit er niet in. 'En ik moet vierentwintig uur per dag lekker ruiken,' zucht Marla. Wanneer Sylvie ontdekt dat Bob een affaire heeft, is haar eerste reactie moordende jaloezie - tot ze Marla ontmoet. Die zou haar tweelingzus kunnen zijn, weliswaar tien jaar jonger en even zovele kilo's lichter. Daar is echter wel wat op te bedenken, vindt Sylvie. De twee vrouwen besluiten van plaats te verwisselen. Maar of het gras echt groener is aan de andere kant? Zal Bob het merken? En blijven Sylvie en Marla dan achter met lege handen en een gebroken hart?
Afbeeldingen
Olivia Goldsmith - Switch
XB Boekenhoek Amsterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel XB Boekenhoek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met XB Boekenhoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en XB Boekenhoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van XB Boekenhoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • XB Boekenhoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren