Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Maak goud van je leven

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Arbeiderspers, 2010

Prijs

6,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Zeer nette paperback, 238 pag., ISBN 9789029573931

Meer info
.
Samenvatting

Vraag jij je wel eens af of dit nu werkelijk alles is? Of je blijft doen wat je nu doet tot je gepensioneerd ben? Wie je eigenlijk bent? Op het moment dat grote levensvragen als deze in je hoofd dreunen is je alchemistische weg begonnen…

In dit boekje onthult Geert Kimpen de processen die je kunt doorlopen om jouw lood in goud te veranderen. Zeven stappen waarin je ontdekt wat je ware levensbestemming is en hoe je deze kunt realiseren. Zeven eeuwenoude alchemistische processen met een springlevende boodschap voor jou.

Recensie(s)
De schrijver legt een verband tussen de alchemie en spirituele ontwikkeling. Aan de hand van de zeven processtappen van de alchemie om van lood goud te maken beschrijft hij het proces van spirituele groei in de mens. Daarbij maakt hij uitstapjes naar joodse en christelijke tradities, Griekse mythologie, seksuele ontwikkeling door middel van tantra en de natuurkundige wetten van Newton. Het boek is een afwisseling van persoonlijke ervaringen van de schrijver, beschrijvingen van principes en citaten uit het boek 'De geheime Newton'* van dezelfde auteur. De teksten zijn over het algemeen luchtig en kort. Soms confronterend, maar ook stimulerend om er iets mee te doen. Een lees- en werkboek; door middel van invuloefeningen wordt de lezer uitgedaagd zelf spirituele groei door te maken. In de tekst staan verwijzingen naar websites en andere boeken. Met literatuurlijst.
Afbeeldingen
Geert Kimpen - Maak  goud van je leven
Ankerboek Uithuizermeeden

DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

Nieuwste boeken vanAnkerboek

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren