Titel

De Griezelbus 5

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Leopold

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover in goede staat

Meer info
Vier jaar lang, sinds het verschijnen van De griezelbus 4, heeft P. Onnoval opgesloten gezeten in een oude computer. Hij bestaat alleen nog in de Andere Werkelijkheid (AW). Nu wil hij terug de werkelijkheid in. Hij moet zieltjes winnen met zijn griezelverhalen. Zieltjes, die hij beloofd heeft aan Ferluci, de Schaduwman met de bokkenpoten, die fijne sigaartjes rookt.Je bent een mislukkeling, Onnoval, zegt Ferluci. Tot nu toe zijn die kinderen jou steeds te slim af geweest. Dit is je laatste kans. Breng mij minstens zes zieltjes van kinderen en anders...De tijd begint te dringen voor P. Onnoval. Kan hij terugkeren in de werkelijkheid?


Recensie(s)




Om in de werkelijkheid terug te keren moet P. Onnoval, die vier jaar in een computer opgesloten heeft gezeten, zes kinderzieltjes vangen. Hij verstuurt zichzelf als wormvirus naar zijn slachtoffers, een groepje chatvrienden. Met bloedstollende verhalen worden de kinderen naar de andere werkelijkheid gelokt, waar ze in de Griezelbus met Beentjes aan het stuur over de digitale snelweg razen op weg naar de Schaduwman. Onderweg komen bij Onnoval, die in zijn magische boek zit te lezen, flarden van herinneringen boven. Wie is toch die lieve juf uit groep acht? Knap geconstrueerde raamvertelling, waarin realiteit en fantasie zoals gewoonlijk door elkaar lopen. Ook komt de liefde om de hoek kijken. Het taalgebruik is eigentijds met grappige woordspelingen. Het verhaal eindigt waar Griezelbus 1 begint en is een apart te lezen 'vervolg' op de andere delen. De opbouw is wat ingewikkeld. Nu met illustraties van Caren Limpens. Voor griezelfanaten vanaf ca. 10 jaar
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren