Titel

Gespleten brein

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789050872034

Uitgever

Centerboek

Prijs

5,00

Bijzonderheden

2003, Paperback / softback,

Meer info
Het leven van politieman Lou Bek verandert dramatisch als hij uit zijn bed gebeld wordt door zijn broer Jake, die totaal in paniek een verhaal stamelt over een vermoorde vrouw. Een half uur later treft Lou zijn broer onder het bloed aan, niet in staat ook maar iets uit te leggen. Tot overmaat van ramp wordt Lou de volgende ochtend op de moordzaak gezet, samen met de nieuwe, ambitieuze Susan Mackie. Lou besluit niets over zijn broer los te laten en de zaak zo snel mogelijk in de doofpot te stoppen. Als Susan doorkrijgt dat haar cynische, stugge collega zich nauwelijks inzet voor de zaak, gaat ze op eigen houtje met het onderzoek verder. Samen met de broer van de vermoorde vrouw, schuift ze de losse stukken in elkaar. Langzaam wordt duidelijk dat Lou veel mer van de zaak afweet: alle sporen die naar zijn broer leiden, heeft hij systematisch uitgewist. De radeloze Lou zakt ondertussen steeds dieper weg in zijn eigen moeras van leugens. Verscheurd door die ene cruciale vraag gaat Lou op zoek naar Jake, die sinds die bewuste nacht spoorloos verdwenen is. Heeft zijn broer de jonge vrouw vermoord of was Jake slechts getuige?
Afbeeldingen
Jones, D. - Gespleten brein
XB Boekenhoek Amsterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel XB Boekenhoek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met XB Boekenhoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en XB Boekenhoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van XB Boekenhoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • XB Boekenhoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren