Titel

God niet te geloven / druk 2

Schrijver
ISBN

9789020915648

Uitgever

Terra - Lannoo, Uitgeverij

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1988, Gebonden, ingenaaid, met stofomslag, linnen band, in zeer goede staat

Meer info
Phil Bosmans is synoniem met levensvreugde, levensmoed en levenskunst. Zijn boodschap is dat je het spoor van je hart moet volgen en dat de 'liefde' in deze tijd vruchtbare oases kan doen ontstaan. Van zijn boeken werden wereldwijd miljoenen exemplaren verspreid.
God niet te geloven is zijn geloofsbelijdenis: een uitnodiging om samen met hem stil te staan bij zijn geloof en wie God voor hem is. Hij is er met dit boek in geslaagd om in een begrijpelijke taal de belangrijkste elementen van het geloof uit te schrijven.

Van de boeken van de rooms-katholieke priester over levensmoed en levenskunst zijn inmiddels miljoenen exemplaren wereldwijd verspreid. Ook dit boek zal velen aanspreken. De titel doet dat niet direct vermoeden. Weer een boek over God, zo lijkt het. Het antwoord is: ja en nee. Het gaat over het beeld van God dat de schrijver heeft, maar vooral over de mens die zich existentiele vragen stelt. In dit boek geen wetenschappelijke beschouwingen over het Godsprobleem in deze tijd, maar een poging om in verstaanbare taal gedachten en gevoelens weer te geven van een voor deze wereld vreemd geworden werkelijkheid die de schrijver God noemt. Zijn stelling is ook dat niet God dood is, maar dat de mensen zijn doodgegaan aan hun doodverklaren van God. De mens is met zijn technische vooruitgang en comfort losgeraakt van de natuur en het gevoel voor het menselijk mysterie. Dit alles wordt gepresenteerd in korte overwegende stukjes, waarin Bosmans z'n eigen gedachten en gevoelens weergeeft. Een boek dat je bij stukjes en beetjes moet lezen. Door het universele karakter is het boek geschikt voor ieder die zich openstelt voor bovenmenselijke en immateriele waarden. Het woordgebruik is zodanig dat het voor een groot publiek geschikt is.

Dr. H.Chr. van Bemmel
Afbeeldingen
Bosmans, P. - God niet te geloven / druk 2
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren