Titel

Werken met Plezier

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Theman

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback Als nieuw De weg naar meer Flow

Meer info
In deze tijd van hoge werkdruk en veel veranderingen vergeten we vaak wat werk ons eigenlijk oplevert. Natuurlijk weten we allemaal dat we er geld mee kunnen verdienen en dat we bij teveel stress ziek kunnen worden, maar we vergeten vaak dat werken juist plezier schenkt en ons gezond houdt. Iets tot stand brengen -alleen of met een team-, ergens bijhoren of deel van uitmaken, sociale contacten, het zijn allemaal zaken die voor de meesten van ons onmisbaar zijn. Over deze psychologische voordelen en hoe je deze in je werk kunt opzoeken, gaat dit boek.


Recensie(s)




Dit boek wil helpen om werk (betaalde arbeid) een geïntegreerd deel van het leven te maken. Het middel daarbij is flow: 'de psychologie van de optimale ervaring'. De doelgroep bestaat uit mensen die (weer) overwegen aan de slag te gaan, of willen nadenken over (motiverend) werk. Flow is een toestand waarbij de mens doelgericht, geconcentreerd werkt aan een uitdagende taak, die in evenwicht is met zijn/haar vaardigheden. Van dit optimale functioneren is men zich niet bewust, maar men is wel tevreden daardoor en dat motiveert tot meer. In deze uitgave staan behalve de theorie van flow (gebaseerd) op het werk van de Amerikaan M. Csikszentmihalyi ook tips voor solliciteren en verbeteren van de eigen werkcondities. (Doet denken aan realistische positief denken; afleren van hulpeloosheid). De auteur is trainer/adviseur bij Schouten en Nelissen (bureau met eigen uitgeverij). Behalve een beperkte literatuurlijst ook een beperkte lijst met Internetadressen.
Drs. J.J.M. van der Heijden)
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren