Titel

Hoe Krijg ik Mijn zIN

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Bedrijfswetenschappelijkeen Educative Uitgeverij

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback Als nieuw

Meer info
Iedereen die in een organisatie werkt, kan prachtige verhalen vertellen over merkwaardige collega´s, onnozele bazen of bizarre misstanden. Theo IJzermans kent die verhalen óók en is er in geslaagd ze op een humoristische en persoonlijke wijze op papier te zetten, met soms een uitstapje naar de psychologie. Ze geven een herkenbaar, maar ook een verrassend en onthullend beeld van organisaties en de mensen, die er werken. Van tips over `hoe krijg ik mijn zin´ als ik salarisverhoging vraag tot beschrijvingen van de rituelen voor een nieuwe patroonheilige voor computergebruikers, van de gsm-gekte tot bazen die niet meer hardop mogen zeggen dat ze de baas zijn. IJzermans' columns laten ons lachen, schateren en vooral ook beseffen dat we onszelf niet zo verschrikkelijk serieus moeten nemen. Een leuk cadeau voor workaholics en carrièremakers en iedereen die dat dreigt te worden!


Toon minder


Recensie(s)

In 32 columns - alle in 2000 of 2001 verschenen in het weekblad Intermediair of het maandblad Belastingbulletin - geeft psychotherapeut IJzermans zijn visie weer op wat ons in organisaties meer of minder gelukkig maakt en hoe wij ons in organisaties gedragen. Zoals het in columns behoort, mag daarbij een afwijkende mening geventileerd worden. De columns zijn (mits gedoseerd tot zich genomen) uitermate leesbaar en zeker herkenbaar. Het deeltje verscheen in de Thema-reeks. Deze reeks beoogt het persoonlijk functioneren van mensen in organisaties te verbeteren door heldere en praktische boekjes over onderwerpen dienaangaande. Deze columns kunnen als illustratie van onderwerpen dienen die in andere uitgaven in deze reeks naar voren komen.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren