Titel

100 JAAR MENSENWERK, Annapastorie - Annahuis, 1904-2004. Beeld van een kerkelijke aanwezigheid in de arbeiderswijken in Breda

Schrijver
ISBN

9789090189468

Uitgever

Stichting Annahuis Breda 2 9789090189468

Prijs

6,90

Bijzonderheden

Paperback 108pp. in nieuwstaat , fraai geillustreerd

Meer info
Het Annahuis is gevestigd in de voormalige pastorie van de vroegere St. Annaparochie in Breda. Een statig gebouw, meer dan 100 jaar geleden ontworpen door architect Cuypers jr.. Na de sluiting van de Annakerk in 1995 verlieten de paters Kapucijnen het pand en werd de sleutel overgedragen aan nieuwe bewoners: Marian en Kees Schrauwen en hun gezin. Wonen en werken gebeurt nog altijd met respect voor het rijksmonument dat de eigen sfeer en kleur van het centrum mee bepaalt.
Katholieke en protestantse kerkgemeenschappen richtten het Annahuis op. Pastores, medewerkers en bewoners openden de deuren voor hen die behoefte hebben aan een luisterend oor, mensen die even op verhaal willen komen, een praatje willen maken of een kop koffie drinken, behoefte hebben aan ondersteuning of begeleiding. Daarmee stonden en staan medewerkers van het Annahuis in de rijke tradities die zich wijden aan de evangelische opdracht om op te komen voor de kwetsbaren in de samenleving.
In 2004 verscheen “100 jaar mensenwerk. Annapastorie Annahuis, 1904-2004. Beeld van een eeuw kerkelijke aanwezigheid in de arbeiderswijken van Breda.” van Monique van der Zanden in samenwerking met Kees Schrauwen.
Afbeeldingen
Zanden, M.A.T. van der - 100 JAAR MENSENWERK, Annapastorie - Annahuis, 1904-2004. Beeld van een kerkelijke aanwezigheid in de arbeiderswijken in Breda
hasselman Breda

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel hasselman.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • hasselman kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren