Titel

Groot, GROTER, JIJ / ontdek je unieke creatiekracht en groei naar je ware formaat

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789049960117

Uitgever

Paradigma

Prijs

5,00

Bijzonderheden

2008, 192 pp Paperback / softback, Als nieuw

Meer info
Samenvatting
Het is hoog tijd om anders naar jezelf te gaan kijken. Tijd om jezelf als norm te nemen voor het hoogst haalbare en een leven te leiden dat is gevuld met magie, verwondering en grootsheid. Je bent namelijk groter dan je altijd dacht. Veel groter! Je maakt deel uit van een oneindig groter geheel dat er op gericht is het jou helemaal naar de zin te maken, maar dat jou ook nodig heeft om verder te komen. Jouw grootsheid komt voort uit je aangeboren, natuurlijke en unieke creatiekracht. Die kracht ontdekken en leren hanteren is het doel van dit boek.

Rinze Terluin (1953) is trainer, coach en schrijver. Hij heeft verstand van veranderen en van creëren. Door die te combineren helpt hij individuen en ook teams naar nieuwe oplossingen - vaak tot hun eigen verrassing. Loslaten is daarbij een kernvaardigheid die, eenmaal geleerd, tot levenskunst wordt verheven. Eerder verscheen van hem Overvloed (Spectrum, 2007).
Recensie(s)
Een boek over het ontdekken en leren hanteren van je eigen en unieke creatieve kracht om zo een leven te kunnen leiden dat bij je past. De auteur gaat uit van het idee dat we in ons leven het heft in eigen hand kunnen nemen. Hij is van mening dat je door het gebruiken van 'scheppingskracht' een leven kunt creeren dat je zelf wilt en dat een uitdrukking is van wie je werkelijk bent. Daarvoor is het nodig om zelfkennis en een gezond gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen. In het boek geeft de auteur aan hoe je je kracht kunt ontdekken en hanteren. Het boek zet aan tot nadenken door middel van theorie en opdrachten. Deze zijn gericht op het verkrijgen van inzicht in de eigen gedachten en overtuigingen die je keuzes bepalen en in het beeld van jezelf en de wereld. De auteur geeft ook aan hoe je beperkende overtuigingen over jezelf en de wereld kunt loslaten en hoe je daarmee je zelfbeeld kunt veranderen en kunt groeien naar je ware formaat. De auteur is trainer, coach en schrijver. Hij begeleidt individuen en teams bij veranderingsprocessen.

Jannetta van der Zee
Afbeeldingen
Terluin, Rinze - Groot, GROTER, JIJ / ontdek je unieke creatiekracht en groei naar je ware formaat
ikhebaleenboek Uitgeest

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel ikhebaleenboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ikhebaleenboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en ikhebaleenboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ikhebaleenboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ikhebaleenboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren