Titel

250 jaar vrijmetselaarsloge De Drie Kolommen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789090304267

Uitgever

Eigen beheer

Prijs

39,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2017,1e druk,275pp,gebonden,veel afbeeldingen,Rotterdam,nieuw

Meer info
In dit boek wordt de geschiedenis van de afgelopen tweehonderdvijftig jaar van de vrijmetselaarsloge De Drie Kolommen beschreven. De auteurs hebben zich niet beperkt tot de geschiedenis van deze loge,mar een bredere opzet gekozen. Er is gekeken naar de geschiedenis in groter verband en naar de geschiedenis van de stad Rotterdam. Ook is bekeken of de loge daarin al dan niet een rol heeft gespeeld.
Voorts wordt stilgestaan bij de huisvesting van de loge vanaf het begin tot nu alsmede bij enige kunstvoorwerpen en memorabilia van en in de loge. Door het onderzoek zijn nog andere zaken aan het licht gekomen ,bijvoorbeeld met betrekking tot de reden van oprichting van de loge,die tot verrassende inzichten hebben geleid.
Dit boek is niet geschreven voor alleen vrijmetselaren. het is geschreven voor iedereen die geinteresseerd is in historie en cultuur. het boek bevat veel historische en meer recente afbeeldingen over de vrijmetselarij en de stad Rotterdam.
Afbeeldingen
W.A. van der Hidde, J. den Ouden, R.Stijnen - 250 jaar vrijmetselaarsloge De Drie Kolommen
Boekhandel Snoek Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekhandel Snoek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Snoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Snoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Snoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Snoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren