Titel

Een eeuw onderweg. Straffe wielerverhalen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789055018475

Uitgever

Bzztoh / Globe

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2000, 269 pp., paperback. Als nieuw

Meer info
Als nieuw.

Een Vlaamse wielerjournalist heeft, puttend uit eigen ervaringen en die van anderen, een niet gebruikelijk overzicht van een eeuw wielrennen geschreven. Weliswaar komen de jaren 1901-2000 chronologisch aan bod, de insteek in de honderd korte verhalen is echter geen historisch overzicht. Het gaat om de eenzaamheid en de individuele belevingen van de renners. Per jaar wordt een opvallend mens, een bijzondere situatie of een sappige anekdote gepresenteerd. Aan het slot van elk hoofdstuk volgen dan nog enkele belangrijke, meer algemene wielerfeiten van dat jaar. Deze formule heeft een boeiend en omvangrijk sportboek opgeleverd dat bovendien is voorzien van een bibliografie en een personenregister. Een prima wielerboek, waarin het accent enigszins bij de Belgen ligt, maar waarin ook talrijke grote Nederlandse renners met hun bijzondere momenten zijn terug te vinden. Als eenzame coureurs.
Afbeeldingen
Janssens, Robert - Een eeuw onderweg. Straffe wielerverhalen
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren