Titel

Westeriks Werkelijkheid, de wereld van Co Westerik.

Schrijver
Uitgever

Rosmalen, Gallery Het Rode Huis, 2004

Prijs

25,00

Bijzonderheden

Softcover,105 pagina's 21x22cm, met prachtige illustraties in kleur door Mo van Hal. ISBN 9789082093711.

Meer info
De wereld van Co Westerik. deel 1. Frank Verhallen gaat in op het leven en werk van Co Westerik en beschrijft hoe hij 25 tekeningen / aquarellen uit zijn eigen collectie beleeft. Verhaaltjes of theaterstukken zijn de werken van Co Westerik voor Frank Verhallen. Hij hoeft thuis maar om zich heen te kijken en hij kan ze lezen en beleven. [...] In Westeriks Werkelijkheid bespreekt Verhallen 25 Westeriks. Het is niet zo maar gis-mis wat hij doet. Hij heeft zich grondig verdiept in Westerik en kan ook nog eens goed kijken. Duidelijk is hoe hij zich herkent in Westeriks vaak gekantelde en rauwe werkelijkheid. [...] Verhallen bespreek de belangrijkste thema's in het werk van Westerik, zoals eenzaamheid, geboren worden en sterven, hoe jong leven met de natuur verbonden is en hoe de volwassen mens de harmonie met de natuur pas weer vindt in de dood. Hij toont ook hoe Westerik hem raakt.
Erik Tonen Books Antwerpen

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Erik Tonen Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren