Titel

Verve 1988-2005

Schrijver
Taal

Meertalig

Uitgever

Oog & Blik

Prijs

45,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006, 1e druk, softcover, 207 pp. Incl. los katern met Nederlandse teksten. Zo goed als nieuw.

Meer info
Het volledige aanbod aan stripboeken (incl. boeken over stripboeken) is vindbaar door te zoeken op "stripstrip".

Recensie
Dit lijvige boekwerk geeft een overzicht van het werk van Belgische grafisch kunstenaar van 1988 tot en met 2005. Hij heeft niet een stripboek gemaakt en is binnen de stripgeschiedenis een vreemde eend in de bijt. Maar de invloeden van popart en Herge zijn onmiskenbaar terug te vinden in zijn werk. Zijn invloed op de nieuwe generatie stripmakers is enorm. Meulen is sinds 1970 de huistekenaar van het tijdschrift HUMO, maar hij heeft ook omslagen geleverd voor The New Yorker en de VPRO-gids. Het werk is divers: zeefdrukken, schetsen, gravures, affiches, glas in lood en postzegels passeren de revue. Een bloemlezing in een prachtige herkenbare stijl, origineel, vol visuele humor en grafisch rijm. De Nederlandse tekst is bijgevoegd in een los katern*. Een verzorgde, unieke uitgave.
Karin van Wylick
Afbeeldingen
Meulen, Ever - Verve 1988-2005
Herman Rosmalen

"Antiquariaat Herman" biedt een gevarieerd aanbod aan boeken. Ze zijn met zorg geselecteerd, schoongemaakt en beschreven. Heeft u een vraag over een boek, stel deze gerust!
Als u een boek / boeken wilt komen bezien of ophalen, dan maak ik daartoe graag een afspraak en bent u van harte welkom. Vriendelijke groet, Herman

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Herman.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Herman
  • Na uw bestelling ontvangen u en Herman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Herman vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Herman kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren