Titel

Studie Woordenboek Engels / Nederlands

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Vandal Lexicografie utrecht

Prijs

22,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Papreback in zeer goede staat

Meer info
Gedegen en toegankelijk schoolwoordenboek voor school en studie. Het Van Dale Studiewoordenboek Engels-Nederlands is een up-to-date en gedegen naslagwerk voor school, studie en thuis dat uitblinkt in eenvoud en duidelijkheid. Het bevat ruim tweemaal zoveel informatie als het Van Dale Pocketwoordenboek Engels-Nederlands. In de officiele spelling van 2005. Recensie(s)De +/- 50.000 Engelse trefwoorden gericht op gebruik voor school, studie of hobby, zijn steeds donkerblauw vetgedrukt, gevolgd door uitspraak en woordsoort in dunzwart en in vetter zwart de Engelse vertaling(en), soms met korte voorbeeldzinnen. Waar nodig wordt vermeld of het om Brits of Amerikaans Engels gaat, of werkwoorden vergankelijk of onvergankelijk zijn en wordt verwezen naar andere woorden. Dit is een deel in een nieuwe serie woordenboeken voor scholieren/studenten en wie Engels wil leren, die qua uitvoering veel lijkt op de Prisma handwoordenboeken. De inhoud is degelijk, redelijk actueel, in vrij duidelijke lay-out. De hele tekst, behalve de uitspraak staat op bijgeleverde cd-rom in +/- dezelfde, maar duidelijker lay-out. Van ingetikte woorden volgt de vertaling snel. Het is zeker geschikt voor scholieren/studenten en voor wie Engels wil leren, maar het vergelijkbare Prisma handwoordenboek E-N* is actueler, staat dichter bij het dagelijkse leven en is handzamer, al is het zonder cd-rom en niet in de nieuwe spelling van oktober 2005. Donkerblauw omslag met de Britse vlag
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren