Titel

Werken van barmhartigheid

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Bezige Bij, Amsterdam. 2003. Eerste druk. Paperback (gebrocheerd garenloos). Stijfpapieren band met flappen.

Prijs

13,00

Bijzonderheden

Leesvouw op rug. Net exemplaar. Zo goed als nieuw.

Meer info
FERRON, LOUIS (1942 - 2005)
Werken van barmhartigheid


De Bezige Bij, Amsterdam. 2003. Eerste druk. Paperback (gebrocheerd garenloos). Stijfpapieren band met flappen. 254 pp. 13¾ x 21½ x 2¼ cm. 370 gr. ISBN-10 90-234-1163-3. ISBN-13 978-90-234-1163-5. Omslag Robert Nix. Omslagfoto Photonica / Image Store. Foto auteur Lilian Blom. Typografie Peter Verwey. Druk Drukkerij Hooiberg, Epe.


Een journalist met tomeloze ambities stuit op het dossier van een om raadselachtige redenen, geseponeerde zaak. Wat is het geval?


Antoinette Schrader dreigt te stikken in haar overspannen levensverwachtingen en wordt 'getroost' met een kind van een Marokkaanse moeder en een Nederlandse vader. Dat lijkt het zingevende moment van haar leven: zij kan haar naar het mystieke neigende liefdesgevoel eindelijk een plaats geven. Als Antoinette, met haar op een drama uitgelopen moederschap, voor de televisie verschijnt valt ze in handen van een louche rechtsadviseur.


Het is juist deze oudere Bernhard Oolsdorp, de derde barmhartige engel in haar leven, die hoopt haar te kunnen redden waar zijn twee voorgangers gefaald hebben.


Maar dan grijpt de vierde Engel in: de publieke opinie in de vorm van een beroemde televisie persoonlijkheid.


Louis Ferron debuteerde in 1974 als romancier met Gekkenschemer. Hij werd diverse keren onderscheiden, onder meer met de AKO Literatuurprijs voor Karelische nachten (1990) en met de Constantijn Huygens-prijs 2001 voor zijn gehele oeuvre.


Zijn meeste recente roman is Het overspelige gras


'Ferrons werk wordt gekenmerkt door compromisloze eigenzinnigheid en is volstrekt onmodieus en tegendraads.' - Jury Constantijn Huygens-prijs


'Schrijvers met de gedrevenheid van Luis Ferron zijn zeldzaam.' - Jaap Goedegebuure


Over Het overspelige gras:


'Briljante familieroman.' - Elsbeth Etty, NRC Handelsblad



Leesvouw op rug. Net exemplaar. Zo goed als nieuw.








BOOKNUMBER 19349
Afbeeldingen
FERRON, LOUIS (1942 - 2005) - Werken van barmhartigheid
FERRON, LOUIS (1942 - 2005) - Werken van barmhartigheid
Willy Demacker Books Amsterdam

Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw Spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even !!! Het overgrote deel van onze boeken staat (nog) niet online.
Mail (willydemacker@gmail.com) of bel/app (0633 700 886) wanneer u een titel zoekt.
Niet geschoten is altijd mis.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Willy Demacker Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Willy Demacker Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Willy Demacker Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Willy Demacker Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Willy Demacker Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren