Titel

Muziek Meester ! 1

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789006810622

Uitgever

ThiemeMeulenhoff, Utrecht/Zutphen, 2004

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

Paperback, 303 bladzijden met CD

Meer info
Muziek meester! Deel 1 is opgebouwd uit een thematisch deel en een didactisch deel. Het thematische deel besteedt ruim aandacht aan onderwerpen als ikzelf als leraar, muziek in de onder-, midden- en bovenbouw en multicultureel muziekonderwijs. Het didactische deel behandelt de domeinen zingen, luisteren, muziek maken, muziek lezen en noteren en bewegen. Per domein gaat de student aan de hand van praktijkvoorbeelden aan de slag met de vragen Wat doe je als leraar? Hoe reageren de kinderen? en Waar moet de les over gaan? Elk hoofdstuk sluit af met een Meesterwerk-opdracht waarin de student algemene aan vakcompetenties koppelt.
Afbeeldingen
Noordam, L., Rinze van der Lei, Frans Haverkort - Muziek Meester ! 1
Leesluis Nuis

Voor meer informatie over onze boeken: klik op STEL EEN VRAAG. De portokosten zijn voor de koper ; verzending direct na ontvangst van betaling.

Bij bestellingen in één keer boven de 30 euro geen verzendkosten binnen Nederland.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Leesluis.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren