Titel

Diversiteit in Bedrijf. Deel 1 Etnisch diversiteitsbeleid, Managers & Medewerkers : diversiteitsbeleid in arbeidsorganisaties

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789066657465

Uitgever

SWP

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006, 143 pp., paperback. NIEUWSTAAT

Meer info
Nieuwstaat.

De samenleving verandert en organisaties veranderen mee - met vallen en opstaan. Diversiteit is een thema waar veel over geschreven wordt. Wat zijn de valkuilen en uitdagingen van diversiteitsbeleid? Waarom zouden we er iets aan moeten doen? Hoe breng je diversiteit in het bewustzijn in de praktijk? Zelden worden deze vragen voorgelegd aan de mensen die er direct bij betrokken zijn: aan de medewerkers en managers die dagelijks met diversiteitsbeleid te maken hebben. In dit boek komen zij zelf aan het woord en vertellen in persoonlijke verhalen wat zij denken, hopen en vrezen. Mensen van binnen de Belastingdienst, maar ook van daarbuiten. Hoe gaat bijvoorbeeld de politie om met diversiteit? Of de thuiszorg? Kunnen wij nog iets van hen leren, of zij misschien van ons?
Dit boek is geen wetenschappelijk essay, geen beleidsstuk en geen cijfermatig rapport. Diversiteit in bedrijf gaat over mensen: mensen met een passie, met een doel, met twijfels en dilemmas. Het gaat vooral over verschillende mensen: over mannen en vrouwen, pas in dienst of veteranen. Medewerkers van de Belasting Telefoon, personeelsfunctionarissen, fiscaal specialisten, douanemedewerkers of directeurs-generaal. De Ploegsmas, de Van der Wielens en de Boerbooms, maar ook de Mohansinghs, de Wattimenas en de Boukayouhs.
Zij vertellen allemaal hun eigen, unieke verhaal. Over ding zijn ze het met elkaar eens: verschil moet er zijn!
Afbeeldingen
Heijes, Coen, Paul Verweel - Diversiteit in Bedrijf. Deel 1 Etnisch diversiteitsbeleid, Managers & Medewerkers : diversiteitsbeleid in arbeidsorganisaties
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren