Titel

40 jaar spoor in beeld / Deel 2

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789492040138

Uitgever

Lycka till Förlag

Prijs

29,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover, 84 pagina's,volledig full colour,treinen,spoorwegen,nieuw

Meer info
Spoorwegfotografie: een levenslange fascinatie
Barco den Ouden begon als tiener al in de jaren ’70 met het fotograferen van treinen. Vanaf het eerste moment had hij de smaak goed te pakken en zo ontstond een fascinatie voor het leven.

Inmiddels 40 jaar en de nodige camera’s verder, vond hij het tijd worden om al zijn dia’s in te scannen, zodat ze voorgoed bewaard zouden kunnen blijven. Maar vele megabytes aan fotomateriaal op een harde schijf is weliswaar leuk om af en toe zelf weer eens te bekijken, het is nog veel leuker als je dit kunt delen met anderen. Vandaar dat de auteur besloot een selectie van zijn opnamen te maken en hier teksten bij te schrijven, om zodoende een reeks fotoboeken te kunnen maken.

In het tweede deel van de serie ligt de nadruk op dieselmaterieel en op buitenlands materieel in Nederland. Daarnaast maken we een rondreis door Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Luxemburg, België en Groot-Brittanië. Ga mee op reis met Barco. Alle passagiers instappen!
Afbeeldingen
Barco den Ouden - 40 jaar spoor in beeld / Deel 2
Snoek in Rotterdam Rotterdam

Op Boekwinkeltjes is slechts een kleine selectie van onze boeken te vinden. Bent u op zoek naar een boek, laat het ons svp weten , dan kijken wij ,of het te leveren is.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Snoek in Rotterdam.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Snoek in Rotterdam
  • Na uw bestelling ontvangen u en Snoek in Rotterdam een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Snoek in Rotterdam vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Snoek in Rotterdam kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren