Titel

De kracht van het zijn. De Heilige en de Hoer

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789080687738

Uitgever

Stichting Shanti

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2003, 191 pp., paperback. NIEUWSTAAT GESIGNEERD

Meer info
Nieuwstaat, met gesigneerde opdracht van de schrijfster.

De transformerende kracht, het vrouwelijke aangezicht van God, is de Wereldmoeder die aan de basis ligt van de totale zichtbare schepping. Om volledig heel te worden en de balans op aarde te herstellen, moeten we afdalen in onze onderwereld om dit ontbrekende deel van onszelf opnieuw te initiëren.
Onze geamputeerde wederhelft, de kracht van de scheppende Moeder, schreeuwt om erkenning. Niet langer kunnen we haar noodkreet negeren. Integratie is de enige mogelijkheid om de overgang te maken naar de nieuwe wereld waarin mannen en vrouwen vanuit wederzijds respect, in Liefde voor het Leven, zullen samenwerken. God is man EN vrouw, het Licht kan alleen bestaan bij de gratie van de Duisternis.
Maria Magdalena was ongetwijfeld de enige vrouw in de tijd van Jezus die de perfecte balans vertegenwoordigde tussen de heilige en de hoer. De harmonie tussen de bovenwereld en de onderwereld, tussen de hemel en de hellekrachten, het bovenbewuste en het onderbewuste. Zij had de afdaling in de hel gemaakt: zij doorliep de zeven poorten van inwijding en bracht daarmee haar duistere krachten in balans met haar heiligheid. Zij was optimaal vrouw geworden. Een oervrouw, een oermoeder die een baker kon zijn voor het spirituele. Pas wanneer de balans hersteld is tussen licht en donker, wanneer we beide polen omarmen en integreren, begint de mens volledig Mens te worden.
Afbeeldingen
Verschure, Yasmin - De kracht van het zijn. De Heilige en de Hoer
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren