Titel

Zo gezond is kool. Van boerenkool tot Chinese kool: creatieve recepten boordevol vitaminen en mineralen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789044745207

Uitgever

Deltas

Prijs

14,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2016, 128 pp., hardcover. NIEUWSTAAT

Meer info
Nieuwstaat.

Dat kool gezond is, weten we wel, maar dat je er zulke lekkere gerechten mee kunt maken, daar zullen veel mensen van opkijken. Na de inleiding waarin we lezen hoe gezond kool eigenlijk is, krijgen we een beschrijving van alle leden van de koolfamilie. We lezen niet alleen over zuurkool, rode kool, boerenkool en alle andere soorten maar ook over koolrabi, broccoli en paksoi. De auteur is een wetenschapper die het voedingssysteem van de mens in zijn geheel bestudeert en dus weet waar zij over praat. De recepten zijn een fijne variatie op alle standaard gerechten die normaal gesproken met kool gemaakt worden. Van Boerenkool met vijgen en gebakken halloumi tot een Koolrabiburger met mango-mosterdcrème. Er staan ook smoothies in het boek. Sommige recepten worden aangevuld met vlees of vis. Met mooie paginagrote foto's. Een duidelijk register per koolsoort sluit het boek af. Wie iets anders wil dan de standaard stamppotrecepten zal in dit boek veel inspiratie vinden.
Afbeeldingen
Moller, Hildegard - Zo gezond is kool. Van boerenkool tot Chinese kool: creatieve recepten boordevol vitaminen en mineralen
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren