Titel

Het Vliegt Voorbij

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Singel

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Pockwet in goede staat

Meer info
Tineke Beishuizen begon haar carri met een wekelijkse column in Libelle over vooren tegenspoed in haar gezin. Al snel groeide de rubriek uit tot de populairste in het blad. Zoveel jaren later blijken de columns van Beishuizen niets aan originaliteit ingeboet te hebben.
De beste verhalen over haar 'thuis', haar man en kinderen, zijn in Het vliegt voorbij... gebundeld. Tineke Beishuizen dus op haar best, 150 keer!
Tineke Beishuizen is journaliste en columniste. Ze is auteur van Als zand door mijn vingers en Wat doen we met Fred?
Tineke schrijft met zo'n schijnbaar gemak dat het is alsof je met haar aan de keukentafel zit te praten. Haar verhalen gaan over dingen die ons allemaal aangaan, geen wonder dat ontelbaar veel vrouwen er wekelijks van genieten, en dat al zoveel jaren...!
-Franska Stuy, hoofdredacteur LIBELLE
Recensie(s)
Een bundeling van 150 stukjes, elk gemiddeld van ongeveer 2 bladzijden. Hierin beschrijft Tineke Beishuizen (columniste van Libelle) de belevennissen van haar twee zonen Robbin en Peter. We volgen de jongens vanaf de kleuterschool tot aan de militaire dienst en zelfs tot hun trouwen. Dit alles beslaat een periode van 30 jaar (ongeveer vanaf 1970) en speelt zich af in en rondom het huis. De tijd is minder hectisch en de kinderen spelen nog op straat, maar het geheel heeft niet aan kracht ingeboet. De toon is soms humoristisch, maar altijd gevoelig en zeer herkenbaar. Voor de lezeressen die nu nog altijd graag haar wekelijkse column lezen in de Libelle, maar even terug willen naar de tijd toen het allemaal begon. Pocketeditie, kleine druk.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren