Titel

DE Onschuldigen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Areopagus

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover in goede staat

Meer info
Twintig jaar geleden probeerde Matt Hunter een vechtpartij te sussen. Maar er ging daarbij iets behoorlijk mis hij werd zelf opgepakt en veroordeeld voor moord. Nu, negen jaar na zijn vrijlating, heeft hij een goede baan, een vrouw, een kind op komst en een optie op zijn droomhuis. Matt lijkt eindelijk een rooskleurige toekomst tegemoet te zien. Maar dan belandt hij in een nieuwe nachtmerrie. Matt ontvangt op zijn mobiel compromitterende foto's van Olivia, zijn vrouw. Een onbekende man begint Matt te schaduwen - en wordt vermoord. Een geliefde non wordt dood aangetroffen. En volgens de politie - onder wie Loren Muse, die Matt nog kent van vroeger - wijzen alle sporen in de richting van een man met een strafblad en minstens één moord op zijn geweten: Matt Hunter. Matt en Olivia's zo zorgvuldig opgebouwde leven wordt opnieuw ontwricht, maar ze weigeren alles op te geven en slaan op de vlucht.
Recensie(s)
Matt Hunter probeerde als student een vechtpartij op een collegefeestje te stoppen maar het liep anders, hijzelf veroorzaakte ongewild de dood van een medestudent en belandde in de gevangenis. Negen jaar na zijn vrijlating, net als hij zijn leven eindelijk aardig op de rails heeft - aardige baan, zijn vrouw Olivia zwanger en een optie op een mooi huis - krijgt hij als Olivia op zakenreis is op zijn mobiele telefoon een foto toegezonden van Olivia in een hotelkamer met een andere man. Het is het begin van een reeks onverwachte en adembenemende gebeurtenissen waarbij Matt o.a. hoofdverdachte wordt bij de moord op een non. Boeiende, mooi gecomponeerde thriller waarin de twee hoofdpersonen door hun verleden worden ingehaald; goed geschreven, erg spannend en met vele verrassingen. De Amerikaanse auteur (1962) is een van de beste hedendaagse thrillerschrijvers en kreeg verschillende belangrijke prijzen zoals een Edgar Award. Hij schreef een aantal thrillers over sportmakelaar-privespeurder Myron Bolitar (deels in het Nederlands vertaald) en een aantal stand alone thrillers.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren