Titel

Onderhuids

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789041404459

Uitgever

Anthos - paperb.

Prijs

2,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2011 54e druk 455pp uitstekend exemplaar

Meer info
Samenvatting
Wat doe je als je op een dag een anonieme brief ontvangt met de mededeling dat je vermoord zult worden? In Onderhuids krijgen Zoë, Jenny en Nadia een dergelijke doodsbedreiging. Overeenkomst tussen de drie lijkt er niet te zijn; ze zijn niet even oud, gelukkig of rijk. Ze kennen elkaar niet eens. De politie, op zoek naar aanwijzingen, keert hun levens binnenstebuiten. Geheimen uit het verleden worden openbaar, relaties komen in de knel en stranden. Langzaam maar zeker merken de vrouwen dat ze niet langer worden gezien als slachtoffers, maar meer en meer als verdachten.


Recensie(s)
Een seriemoordenaar bedreigt vrouwen met brieven, waarin hij hun dood aankondigt. De lezer volgt de eerste vrouw vanuit het ik-perspectief tot op het moment dat zij het slachtoffer wordt. Men leeft mee met haar angst en wordt geconfronteerd met het ongeloof en de ondoelmatigheid van de politie. Daarna volgt een tweede vrouw, in welk geval de politie de zaken wel serieus neemt, maar de bewaking laat verslappen vanaf het moment dat de echtgenoot gearresteerd wordt. Als zij vermoord wordt, blijkt hij niet de dader. De derde vrouw is een krachtiger persoonlijkheid dan de eerste twee. Ondanks haar angst zit zij niet stil, maar probeert ze zelf uit te vinden wie de dader kan zijn. Een roman waarin de lezer aanvankelijk net zomin als de politie de dreigementen serieus neemt en schrikt als hij het verkeerd heeft ingeschat. Daarna zit de lezer figuurlijk op het puntje van zijn stoel om dat niet meer te laten gebeuren. Volop spanning, volop figuren, die de nodige fouten maken en zwakheden vertonen. De lezer weet dus niet waar hij heen moet met zijn verdenking. Een sterke roman van dit onder gezamenlijk pseudoniem schrijvende Britse echtpaar.
Afbeeldingen
French, N. - Onderhuids
Achterboek Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Achterboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren