Titel

Dóór op vol vermogen! 25 jaar KVNR Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders 1992 -2017

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789080536104

Uitgever

KVNR Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders Rotterdam

Prijs

29,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2017,64pp,gebonden,veel afbeeldingen,nieuw

Meer info
Over KVNR
De Nederlandse zeescheepvaart staat wereldwijd in hoog aanzien. Onze vloot is een van de modernste ter wereld, met uitstekend opgeleide bemanningen, een vooruitstrevend arbeidsvoorwaardenbeleid en hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu. Nederlandse reders staan bekend om innovatie en een duurzame ontwikkeling van de zeescheepvaart. Zij werken daarom voortdurend aan de verbetering van hun prestaties en dienstverlening. De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) is de belangenbehartiger van deze energieke en innovatieve bedrijfstak en vertegenwoordigt vrijwel de gehele Nederlandse zeescheepvaartsector.

Geschiedenis
De Nederlandse rederijen zijn door de eeuwen heen groot geworden dankzij hun durf om stelselmatig nieuwe uitdagingen aan te gaan. Individuele reders en rederijorganisaties realiseerden zich al snel dat de kracht van samenwerking daarbij het verschil kon maken. Dit uitgangspunt heeft, ook in de huidige maritieme verhoudingen, nog niets aan waarde ingeboet. Alleen met een gezamenlijke inzet voor een voortvarend beleid is het mogelijk om de Nederlandse concurrentiepositie te verstevigen en de snelle internationale ontwikkelingen bij te houden. De KVNR zet zich hiervoor in het jaar 2010 al 180 jaar in.

De KVNR bestaat in haar huidige vorm sinds 1992. In dit jaar bundelden de Koninklijke Nederlandse Redersvereniging (KNRV) en de Vereniging van Nederlandse Reders in de Kleine Handelsvaart (VNRK) hun krachten in de nieuw opgerichte Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR). Tien jaar daarvoor was de VNRK zelf het resultaat van een samenwerking van het Koninklijk Zeemanscollege De Groninger Eendracht en de Vereniging van Werkgevers in de Kleine Handelsvaart. Met name het Koninklijk Zeemanscollege De Groninger Eendracht en de Koninklijke Nederlandse Redersvereniging hebben een lange en veelbewogen geschiedenis die teruggaat tot respectievelijk 1830 en 1905.

Koninklijk
De KVNR is trots op het predikaat ‘koninklijk’en draagt dit met verve uit. De bureaumedewerkers van de KVNR stellen zich actief op ten dienste van de leden. Zij staan voor kwaliteit, hebben oog voor samenhang en creëren synergie vanuit de verschillende disciplines.
Afbeeldingen
L.D.N. Driesen-van der Male - Dóór op vol vermogen! 25 jaar KVNR Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders 1992 -2017
Snoek in Rotterdam Rotterdam

Op Boekwinkeltjes is slechts een kleine selectie van onze boeken te vinden. Bent u op zoek naar een boek, laat het ons svp weten , dan kijken wij ,of het te leveren is.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Snoek in Rotterdam.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Snoek in Rotterdam
  • Na uw bestelling ontvangen u en Snoek in Rotterdam een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Snoek in Rotterdam vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Snoek in Rotterdam kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren