Titel

De anatoom

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022523124

Uitgever

De Boekerij - Amsterdam

Prijs

4,00

Bijzonderheden

1997, 239 pp paperback (in goede staat, rug scheef, naam voorin) Staat van het boek: 7.0

Meer info
Federico Andahazi - De anatoom
(De Boekerij - Amsterdam)
ISBN 9022523128
uitgave uit 1997
239 pp paperback
(in goede staat, rug scheef, naam voorin)
Staat van het boek: 7.0

De gerenommeerde zestiende-eeuwse anatoom Matteo Colombo is verliefd op de Venetiaanse prostituée Monna Sofia, die niets van hem wil weten. Zijn lustopwekkende brouwsels falen jammerlijk. Maar wanneer Colombo op een dag de schone doch wegkwijnende weduwe Dona Ines onderzoekt, vindt hij tot zijn verbazing een anatomisch detail in haar schoot dat de vurigheid van een vrouw opwekt en haar liefde richting geeft: de Amor Veneris, oftewel clitoris. Met deze kennis wil Matteo Monna Sofa veroveren, maar eerst wil hij zijn ontdekking wereldkundig maken, wat zijn leven een andere richting geeft. Tot hij na verloop van tijd kan terugkeren naar Venetië om Monna Sofia te bezoeken. Maar zij is veranderd. De jonge Argentijnse schrijver (Buenos Aires, 1963) kreeg voor deze roman de prestigieuze Argentijnse Fortabat-literatuurprijs. Deze roman is zondermeer een pareltje. Gebaseerd op de geschiedenis van een vooraanstaande arts uit de Renaissance, onderzoekt Andahazi de meest perverse wijzen waarop door mannen over vrouwen is gedacht en geeft hij onrechtstreeks commentaar op onze tijd. Lichtvoetig, erudiet, spannend.

Prijs €4,-
Afbeeldingen
Andahazi, Federico - De anatoom
Andahazi, Federico - De anatoom
Andahazi, Federico - De anatoom
Stanley&Livingstone Utrecht

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!

ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Stanley&Livingstone.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren