Titel

Met Autisme Valt Goed te Leven! ( Een praktisch boek voor ouders, partners en hulpverleners. ) Een geruststellend boek voor ouders en partners. Steeds meer kinderen, vooral jongens, krijgen de diagnose autisme. Een diagnose waar prima mee te leven -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021551678

Uitgever

Kosmos Uitgevers .

Prijs

17,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback in als nieuwe staat - 2017 - 1e dr 2012 - 208 p - 3000 gr

Meer info
- valt, maar waar ouders en partners best een handleiding bij kunnen gebruiken. Met autisme valt goed te leven! is een gids die begrip kweekt voor de problemen waar iemand met autisme mee te maken heeft, maar bovenal een boek met tips om deze dagelijkse problemen te leren hanteren. Onmisbaar voor ouders, familieleden, leerkrachten en vrienden.


Zorgvuldig samengestelde publicatie over autisme en (leren) leven met autisme voor ouders, partners, hulpverleners, leraren en begeleiders. De inhoud is uitermate praktisch en gebruiksvriendelijk. Natuurlijk komen er theoretische achtergronden voorbij, maar de aandacht gaat vooral uit naar inzichten achter autistisch gedrag – inzichten die gebaseerd zijn op liefdevolle omgang, begrip, weten waarom iets op deze wijze plaatsvindt, honderden handreikingen en tips om leven (en leren leven) met autisme en autisten overzichtelijker, begrijpelijker, levendiger en waardevoller te maken. Op basis van ervaren, beleven, leren en begrijpen worden met elkaar de best passende communicatieve routines ontwikkeld, op een wijze die de autistische ander en de personen om hem/haar heen, met inzet van ieders persoonlijke kenmerken en talenten, op een begripvolle, emanciperende, rijke manier in het leven te doen staan. De diverse levensdomeinen van ieder mens passeren de revue: thuis wonen en familieleven, naar school gaan en studeren, hulp en begeleiding, zelfstandig wonen, werk en dagbesteding, liefdesrelaties, alcohol- en drugsgebruik, behandelmogelijkheden, diagnoses en soorten autisme. Een actueel en liefdevol geschreven boek. Met verwijzingen naar websites en adressen, register.
Afbeeldingen
Broersen , Rob . & Lise van de Kamp . [ isbn 9789021551678 ] 2017 - Met Autisme Valt Goed te Leven! ( Een praktisch boek voor ouders, partners en hulpverleners. ) Een geruststellend boek voor ouders en partners. Steeds meer kinderen, vooral jongens, krijgen de diagnose autisme. Een diagnose waar prima mee te leven  -
Broersen , Rob . & Lise van de Kamp . [ isbn 9789021551678 ] 2017 - Met Autisme Valt Goed te Leven! ( Een praktisch boek voor ouders, partners en hulpverleners. ) Een geruststellend boek voor ouders en partners. Steeds meer kinderen, vooral jongens, krijgen de diagnose autisme. Een diagnose waar prima mee te leven  -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren