Titel

Dag van bekentenis (supergave spannende thriller)

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Boekerij, Amsterdam

Prijs

4,30

Bijzonderheden

1998, Hardcover, Conditie: Als nieuw, Stofomslag (Goed)

Meer info
Met stofomslag, in goede staat. Stofomslag in goede staat met wat butsjes en krasjes op de voorzijde, klein vouwtje achterkant, verder prima. Boek zelf groene harde kaft met mooie rugopdruk, in nieuwstaat. Met leeslint.

De nieuwe adembenemende thriller van de schrijver van De dag na morgen.
Harry Addison is showbizz-advocaat en werkt in Hollywood. Hij leidt een prettig leven van hard werken, veel geld verdienen, en af en toe een relatie met een mooie vrouw. Tot hij uit Rome een paniekerig telefoontje krijgt van zijn broer Danny.
Een week later is Harry Addison de meest gezochte man van Italië en belandt hij berooid, gewond en vervuild in de riolen van Rome. De balans van de afgelopen week: zijn broer Danny is vermoord, en Harry zelf wordt verdacht van betrokkenheid bij de aanslag op kardinaal-vicaris Parma, een van de vertrouwensmannen van de Paus. Een enorme politiemacht is naar hem op zoek en posters met zijn portret hangen door heel Italië. Wanneer hij ook nog verdacht blijkt te worden van de moord op een politieman, is één ding hem overduidelijk: hij is zijn leven niet zeker.
Harry Addison ziet maar één uitweg: uit handen blijven van de politie en proberen zelf achter de raadsels rond de moordaanslagen komen.
Verrassend, met overrompelende snelheid en een grandioze ontknoping: dat is Dag van betekenis…
Afbeeldingen
Folsom, Allan - Dag van bekentenis (supergave spannende thriller)
Merchandize Books Den Haag

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van Engelse Literatuur, Engelse Klassieken, Nederlandse literatuur, Nederlandse Streekromans.

Afhalen van bestellingen is bij ons niet mogelijk.

Wij verkopen naast nieuwe edities ook zeldzame en antiquarische edities van bepaalde titels. Wij streven ernaar u kwaliteit te bieden tegen een lage prijs.

Wij hebben van alle boeken een afbeelding beschikbaar die wij u met alle plezier toesturen.

Als het om een voormalig bibliotheekboek gaat wordt dit altijd duidelijk in de omschrijving van het boek gemeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Merchandize Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Merchandize Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Merchandize Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Merchandize Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Merchandize Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren