Titel

Regelmaat en Inbakeren . ( Voorkomen en verhelpen van huilen en onrust. ) Een waardevol boek met praktische adviezen om onrust, overmatig huilen en weinig slapen bij jonge kinderen te voorkomen én te verhelpen. Het is niet alleen bestemd -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789062387410

Uitgever

Christofoor . ( Alleen hebben er wel een paar ezelsoortjes in gezeten. )

Prijs

15,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback met flappen in bijna als nieuwe staat - 0719 - 11e dr 2011 - 257 p. - 340 gr

Meer info
- voor ouders en verzorgers, maar ook voor eenieder die beroepshalve met kinderen te maken heeft.

"Dit boek verschaft helderheid, is luchtig geschreven en de beschrijvingen van ouders zijn herkenbaar en helemaal voor ouders van een huilbaby. Jonge ouders die uitkijken naar mooie tijden met een uitgeruste, opgewekte baby, doen er goed aan dit boek te lezen. Oma's en opa's zullen er instemmend bij knikken. Ze zullen ......


Baby's die huilen en/of slaapproblemen hebben, kunnen de ouders/opvoeders volledig uitputten. In dit boek beschrijft een wijkverpleegkundige een methode die in dergelijke gevallen toegepast kan worden. Deze methode haalt een aantal ouderwetse principes aan die in de huidige maatschappij wat op de achtergrond zijn geraakt. Bovendien pleit de auteur in dergelijke gevallen voor inbakeren. De lezer wordt in verschillende hoofdstukken bekend gemaakt met de werking en werkwijze van de methode. Tussen verschillende hoofdstukken in zijn intermezzo's ingevoegd waar ouders vertellen hoe succesvol de methode wel niet was. In principe zal de lezer de methode ook zelf kunnen toepassen. Sedert de eerste druk van dit boek in 2003 is de methode onderzocht; in verband met de resultaten daarvan is in de vierde (2005) en vijfde druk (2006) een aantal wijzigingen aangebracht. Het boek is toegankelijk geschreven en heeft een duidelijke opbouw. Geschikt voor ouders/opvoeders die te maken hebben met onrustige, ontevreden baby's.
Afbeeldingen
Blom , Ria . [ isbn 9789062387410 ]  0719 - Regelmaat  en  Inbakeren . ( Voorkomen en verhelpen van huilen en onrust. ) Een waardevol boek met praktische adviezen om onrust, overmatig huilen en weinig slapen bij jonge kinderen te voorkomen én te verhelpen. Het is niet alleen bestemd -
Blom , Ria . [ isbn 9789062387410 ]  0719 - Regelmaat  en  Inbakeren . ( Voorkomen en verhelpen van huilen en onrust. ) Een waardevol boek met praktische adviezen om onrust, overmatig huilen en weinig slapen bij jonge kinderen te voorkomen én te verhelpen. Het is niet alleen bestemd -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren