Titel

KORTE GESCHIEDENIS VAN HET NIEUWE TESTAMENT TEN GEBRUIKE VAN KATHOLIEKE SCHOLEN EN HUISGEZINNEN

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Drukkerij van het R.K. Jongens-Weeshuis, Tilburg, 1860

Prijs

25,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover, 9,5x15cm, 224pp,

Meer info
Kerkelijk goedgekeurd op 25 maart 1860 door J. Zwijsen, Aartsbisschop van Utrecht en Apostolisch Administrator van 's Bosch

Bij de vervaardiging van dit werkje, dat als een vervolg op de Korte Geschiedenis van het Oude Testament beschouwd moet worden, hebben wij ons zooveel mogelijk beijverd om de gebeurtenissen duidelijk en aanschouwelijk aan de jeugd voor te stellen, en waar zulks gepast kon, zedekundige wenken op het verhaalde doen volgen.
Ten einde het verband tusschen het Oude en Nieuwe Testament des te meer te doen uitkomen, hebben wij de voornaamste voorzeggingen wegens onze Goddelijken Verlosser, in het kort zamengevat, in het begin van dit werkje geplaatst, terwijl wij in de lessen zelve er meestal aan herinnerd hebben, indien de eene of andere gebeurtenis door de Profeten was voorspeld. Wij beschouwden dit vooral als een krachtig middel, om het geloof in de harten der jeugd levendig te houden en te versterken.

Moge dit werkje iets bijdragen om de jeugdige harten te vervullen met eene vurige liefde tot Hem, die ons de grootste bewijzen van zijne oneindige liefde tot ons gegeven heeft, dan zullen wij ons voor de moeite aan de vervaardiging verbonden, ruimschoots beloond achten.
Afbeeldingen
anonymus - KORTE GESCHIEDENIS VAN HET NIEUWE TESTAMENT TEN GEBRUIKE VAN KATHOLIEKE SCHOLEN EN HUISGEZINNEN
anonymus - KORTE GESCHIEDENIS VAN HET NIEUWE TESTAMENT TEN GEBRUIKE VAN KATHOLIEKE SCHOLEN EN HUISGEZINNEN
anonymus - KORTE GESCHIEDENIS VAN HET NIEUWE TESTAMENT TEN GEBRUIKE VAN KATHOLIEKE SCHOLEN EN HUISGEZINNEN
Azucena Boek Winschoten

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Azucena Boek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Azucena Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Azucena Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Azucena Boek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Azucena Boek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren