Titel

Zwanger Worden / Handboek voor Kinderwensers en Twijfelaars

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Thoeris Amstwerdam

Prijs

22,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback Als nieuw

Meer info
Zwanger worden is hét praktische handboek voor mannen en vrouwen die een kind willen of nog twijfelen. Het gaat in op alle vragen die voor de conceptie spelen. Wel of geen kind? Wat is de beste timing? Hoe verhoog je de kans op een gezonde baby? Hoe verminder je de risico's? Hoe zorg je voor sterk zaad? Mag je meteen zwanger worden nadat je met de pil bent gestopt? Hoe herken je de vruchtbare dagen?
In het beste geval lukt het om vlot zwanger te worden. Niet altijd. Tien procent van alle stellen komt in aanmerking voor een vruchtbaarheidsbehandeling. Dan rijzen er nieuwe vragen. Wat zijn de mogelijkheden? En de kansen? Hoe kun je die verhogen? Maar ook: wat zijn de valkuilen? Welke invloed heeft de behandeling op je relatie, je leven, je gezondheid?
Dit boek zorgt dat je goed voorbereid de zwangerschap tegemoet gaat. Het gaat over de natuurlijke bevruchting, maar ook over IVF, ICSI, eiceldonatie, draagmoederschap en (zelf-)inseminatie met donorzaad.
Vanuit de laatste wetenschappelijke inzichten geeft Zwanger worden heldere, betrouwbare informatie, praktische tips en checklists. Ervaringsdeskundigen, vrouwen én mannen, vertellen openhartig over hun vrolijke, ontroerende en soms moeizame weg naar het ouderschap. Indrukwekkende kleurenfoto's brengen de wording van de mens in beeld.
'Eindelijk een handboek waar alles in staat over zwanger worden.' Dr. F.M. Helmerhorst, gynaecoloog Leids Universitair Medisch Centrum.
Zwanger worden kwam tot stand in samenwerking met huisartsen en specialisten, met de patiëntenverenigingen Freya en de VSOP, en met het Erfocentrum.
Mariël Croon is medewerker van NRC Handelsblad. Van origine is zij verloskundige. Samen met Beatrijs Smulders schreef zij de bestsellers Veilig Zwanger, Veilig Bevallen en de 9-Maandenkalender, uitgebracht door Kosmos Z&K. Bij Prometheus/NRC-Handelsblad verscheen van haar hand Zwangerschapsnotities, een agenda voor aanstaande moeders waarin van week tot week de ontwikkeling van het ongeboren kind wordt beschreven.
Recensie(s)
Op een bepaald moment gaan mensen nadenken over de vraag of ze wel of geen kinderen willen. Vanaf dat moment kunnen zij dit boek goed gebruiken. Er wordt een beschrijving gegeven van redenen om wel en geen kinderen te willen. Angsten die mensen hebben ten aanzien van mogelijke afwijkingen en gevolgen voor hun leven worden belicht. Vervolgens wordt uitvoerig belicht onder welke omstandigheden een ideale zwangerschap plaatsvindt. Geen alcohol gebruiken, gezond eten en bewustwording van de cyclus dragen hiertoe bij. Ook komt aan bod wat de redenen zijn dat het niet lukt om zwanger te worden. Wat kan men doen als een natuurlijke zwangerschap uitblijft? Een zeer volledig boek dat gemakkelijk geschreven is, prachtige kleurenfoto's bevat, veel wetenschappelijke informatie biedt en praktisch bruikbare tips geeft. Er bestaan ontzettend veel boeken over zwangerschap, maar dit boek gaat in op de fase ervoor en is daarmee een waardevolle aanvulling op de bestaande literatuur.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren