Titel

Puur tuin / een tuin om tot jezelf te komen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789058974938

Uitgever

Terra

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006, Paperback in nieuwstaat

Meer info
Puur tuin laat zien hoe je ene buitenruimte maakt waar het heerlijk toeven is. Ontdek de voordelen van eenvoud in je tuin. Dit bereik je onder meer door gebruik te maken van symmetrie, balans en een goede basis. Nadat de opzet voor de tuin er is, volgt het werken met rustige kleuren en het spelen met licht, schaduw en geluid. Het geluid van bijvoorbeeld kabbelend water en ritselende bladeren geeft direct een relaxed gevoel. Ook geuren kunnen daaraan bijdragen. Om het compleet te maken heb je natuurlijk plekjes nodig waar je je even kunt terugrekken, denk aan een gezellige eethoek en het liefst ook nog een paar pittoreske doorkijkjes. Met prachtige foto's van inspirerende tuinen en een lijst met plantennamen zal Puur tuin je helpen elke buitenruimte om te toveren tot een heerlijk toevluchtsoord.
Afbeeldingen
Donaldson, Stephanie - Puur tuin / een tuin om tot jezelf te komen
Donaldson, Stephanie - Puur tuin / een tuin om tot jezelf te komen
Donaldson, Stephanie - Puur tuin / een tuin om tot jezelf te komen
Elfjetwaalfje Krimpen a/d IJssel

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Elfjetwaalfje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Elfjetwaalfje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Elfjetwaalfje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Elfjetwaalfje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Elfjetwaalfje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren