Titel

Blije lijden

Schrijver
ISBN

9789022307823

Uitgever

1980 Elseviers Manteau

Prijs

7,70

Bijzonderheden

Paperback , licht afgeronde hoekjes kaft. verder goed

Meer info
Autobiografische roman waarmee de Vlaamse auteur debuteert. In het nogal rommelig geschreven en met veel dialectische taal doorspekte verhaal spreekt de ik-figuur over zijn homofilie die zich reeds in zijn kinderjaren manifesteert. Grootgebracht in een burgerlijk middenstandmilieu met streng gereglementeerde codes en gedragsnormen, verzet hij zich tegen deze starheid en stelt zich op als een vrijbuiter. Zijn leven verloopt steeds meer marginaal, en in zijn vaak vluchtige homo-relaties vindt hij nooit echte bevrediging, tot hij Dennis ontmoet, die hem voortaan overal zal begeleiden. Het boek is ongetwijfeld een authentiek relaas, en enkele passages geven een ongewoon openhartig en tegelijk ongenadig beeld van de Antwerpse homo-scene en drugwereld. Bij momenten interessant omwille van deze niet-alledaagse achtergrond, mist de roman toch structurele gaafheid en stilistische kwaliteiten om een uitschieter genoemd te kunnen worden.

(NBD|Biblion recensie, Guy van Hoof)
Afbeeldingen
Rosseels - Blije lijden
hasselman Breda

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel hasselman.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • hasselman kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren