Titel

Probleemgeoriënteerd denken in de geriatrie. Een praktijkboek voor de opleiding en de kliniek + CD-Rom

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789058981394

Uitgever

De Tijdstroom

Prijs

39,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2010, 2e opl., 485 pp., hardcover. NIEUWSTAAT

Meer info
Nieuwstaat

Samenvatting
Dit 'Praktijkboek voor de opleiding en de kliniek' is ontstaan uit een al lang bestaande wens, zowel in Nederland als in Vlaanderen, om een Nederlandstalig leerboek te schrijven dat primair bestemd is voor studenten geneeskunde in de klinische fase van hun opleiding. Andere doelgroepen, zoals artsen in opleiding tot geriater, verpleeghuisartsen of huisartsen, evenals verpleegkundigen, fysiotherapeuten, of psychologen werkzaam in de ouderenzorg zullen het boek ook zeer goed kunnen gebruiken.
Het boek sluit goed aan op het medisch onderwijs zoals docenten en studenten dat inmiddels gewend zijn te geven en te ontvangen: probleem georiënteerd denken, het formuleren van leerdoelen, het gebruik maken van e-learning en dvd's. De hoofdstukindeling is een goed voorbeeld van de ondubbelzinnige en voor vele disciplines herkenbare taal waarin de geriatrische problemen worden besproken. Dit maakt het tot een uniek medisch leerboek, geschreven door een keur aan Nederlandse en Vlaamse auteurs, meest artsen, maar ook professionals uit andere disciplines, allen met ruime ervaring in onderwijs en opleiding.
Afbeeldingen
Olde Rikkert, M.G.M., J. Flamaing, M. Petrovic - Probleemgeoriënteerd denken in de geriatrie. Een praktijkboek voor de opleiding en de kliniek + CD-Rom
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren