Titel

Zombies tekenen en schilderen; maak afschrikwekkende zombies voor strips, computergames en beeldromans

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789057640698

Uitgever

Librero

Prijs

14,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

grote softcover (22x28cm), 2008, 128pp, als NIEUW, foto=boek

Meer info
De huiveringwekkende reeks bloedstollende wezens die de auteur heeft samengesteld zullen je inspireren om afschuwelijke verschijningen en weer tot leven gewekte zombies te creëren. Bij elke figuur geeft de auteur een grondige beschrijving, detailtekeningen en aanwijzingen voor speciale technieken. Een heldere stap-voor-stapinstructie laat het creatieve proces zien dat voorafgaat aan elk kunstwerk.
Afbeeldingen
Thompson, Keith - Zombies tekenen en schilderen; maak afschrikwekkende zombies voor strips, computergames en beeldromans
Boekhandel Shambala Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekhandel Shambala.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Shambala
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Shambala een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Shambala vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Shambala kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren