Titel

Ik eet, dus ik ben / zestig eigenwijze recepten

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789055946792

Uitgever

Scriptum

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2009, 148pp, Gebonden, 1e druk, nieuwstaat

Meer info
Het besef dat we via ons eten met de grond verbonden zijn en daardoor met veel meer, zit niet meer in het centrum van ons bewustzijn. Ik eet dus ik ben werpt een niet alledaagse kijk op ons voedsel.

De 60 recepten in dit boek zijn overheerlijk, kleurrijk, origineel en laten ons weer kennismaken met de puurheid van voedsel. Elk recept heeft een verdiende inleiding die prikkelt, ergert, doet lachen, geruststelt en natuurlijk informeert. Regelmatig legt de auteur de vinger op de zere plek.

De recepten laten zien dat koken dicht bij natuurlijke processen, biologisch en seizoensgebonden en gebruik makend van culinaire tradities zo ontzettend lekker kan zijn. Over de grens vinden we op dit terrein mooie en informatieve kookboeken. Michiel Bussink is in Nederland baanbreker op dit gebied.

Ik eet dus ik ben laat ons proeven van een reeks prachtige culinaire tradities en de rijkdom die moeder Aarde ons biedt. Eten zoals eten zou moeten zijn: vol plezier, verantwoord, lekker en gezond!
Afbeeldingen
Bussink, Michiel - Ik eet, dus ik ben / zestig eigenwijze recepten
123AapNootMies Bennekom

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel 123AapNootMies.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met 123AapNootMies
  • Na uw bestelling ontvangen u en 123AapNootMies een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 123AapNootMies vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • 123AapNootMies kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren