Titel

Terug naar de zee

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789041703453

Uitgever

Rainbow No.617

Prijs

4,00

Bijzonderheden

2002, 287 pp pocket, ***NIEUWSTAAT***, Staat van het boek: 10.0

Meer info
Helen Dunmore - Terug naar de zee
(Rainbow No.617)
ISBN 90 417 0345 4
uitgave uit 2002
287 pp pocket
***NIEUWSTAAT***
Staat van het boek: 10.0

Het verbond tussen zussen bestaat sinds mensenheugenis en overleeft huwelijken, carrières en vriendschappen.
Nina en Isabel zijn zussen. Toen ze respectievelijk vier en acht jaar oud waren, stierf hun drie maanden oude broertje aan wiegendood. De zussen hebben die ingrijpende gebeurtenis verdrongen, maar de geboorte van Isabels zoon maakt het verleden wakker. Als Nina, die een verhouding heeft met Isabels man, na de bevalling komt helpen, denkt ze te zien dat Isabel bezig is haar baby te laten stikken.
Er lijkt echter niets aan de hand. Isabel verdedigt zich door het goed bewaarde geheim te vertellen dat Nina indertijd hun kleine broertje met een kussen om het leven heeft gebracht. Vanaf dat moment ontwikkelt zich een spannend psychologisch steekspel.Recensie(s)Als de mooie Isabel een zoon krijgt komt haar artistieke zusje Nina helpen. De komst van Antony roept de dood van hun broertje Colin weer op, die ogenschijnlijk aan wiegendood stierf. Ogenschijnlijk, want nadat Nina door Isabel van moord wordt beschuldigd, herinnert zij zich Isabel weer met een kussen boven een spartelende Colin, en dat de altijd zo zorgzame Isabel Nina's wandelwagen niet op de rem zette en haar naar wel erg gevaarlijke stukken rotskust bracht. Isabel intussen kan de schuld niet langer dragen, gaat zich met Nina vereenzelvigen en verkiest uiteindelijk de verdrinkingsdood. Het boek ontwart fascinerende intermenselijke relaties: het voor het oog idyllische huwelijk van Isabel blijkt hol als Nina een verhouding begint met haar zwager, en de egocentrische homovriend van Isabel blijkt als enige Isabel echt lief te hebben. Het boek is spannend van opbouw: het begint op Isabels graf en vertelt dan in een chronologische terugblik, met flashbacks naar hun jeugd, hoe Isabel beviel, gek werd en stierf. Van een normale kraamtijd met twee zussen ontwikkelt het verhaal zich thrillerachtig via de onderliggende spanningen naar de ontknoping. Goed vertaald

Prijs €4,-
Afbeeldingen
Dunmore, Helen - Terug naar de zee
Dunmore, Helen - Terug naar de zee
Dunmore, Helen - Terug naar de zee
Stanley&Livingstone Utrecht

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!

ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Stanley&Livingstone.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren